Ηλεκτρονικά Σεμινάρια (webinar) για την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και πρόληψη κινδύνων από ηλεκτροπληξία, από το Σύλλογο Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας»

 

Η Ομοσπονδία μας Π.Ο.Σ.Ε.Η. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδος (ΣΤΑΕ), ο οποίος πραγματοποιεί ηλεκτρονικό σεμινάριο (webinar) με θέμα «Ασφάλεια Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων» και «Πρόληψη κινδύνων ηλεκτροπληξίας», σας καλεί να ενημερώσετε τα μέλη σας για τα παρακάτω.

Το ηλεκτρονικό σεμινάριο του ΣΤΑΕ διατίθεται δωρεάν για την Ομοσπονδία και τα μέλη των Σωματείων της και πραγματοποιείται την Δευτέρα 29/6/2020 και ώρες 19:00 μ.μ – 21:00 μ.μ.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παραπάνω ηλεκτρονικό σεμινάριο (webinar) θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα emails:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Ο σύνδεσμος (link) για το ηλεκτρονικό σεμινάριο (webinar) είναι: https://us02web.zoom.us/j/86973426891.

Μετά την ολοκλήρωση παρακολούθησης του σεμιναρίου θα αποσταλούν προς τους συμμετέχοντες από τον ΣΤΑΕ βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε προς τον ΣΤΑΕ στα παραπάνω emails.

Καιρός

Εορτολόγιο

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 12 επισκέπτες 

Αρχική